top of page

De Schilderij

Creatief werken in De Schilderij

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen in ‘De Schilderij’ creatief bezig zijn. Onder leiding van Cathy Terlouw en Joke Wassenaar is er voor hen twee keer per jaar (in het voor- en najaar) een cursus met acht wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

In het aanbod staat de behoefte van de deelnemer centraal. Hij kan genieten van het gebruik van verschillende materialen en technieken en zo vorm geven aan wat innerlijk leeft. In de cursus wordt gewerkt met verschillende technieken zoals tekenen, schilderen en materialen als klei, gips en hout. Ook is er ruimte voor verhalen, muziek, beweging, gesprek en spel. De deelnemers maken individuele- en groepswerkstukken waarin de persoonlijke beleving centraal staat. Soms staat een speciaal thema centraal,zoals de seizoenen, feesten of persoonlijke onderwerpen.

 

Heb je belangstelling en wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor een cursus, bel of mail ons dan. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier. Dat is ook nodig als je al eerder hebt deelgenomen aan een cursus van de Schilderij.

 

Nieuwe cursussen starten bij voldoende aanmeldingen. We laten je dit zo spoedig mogelijk weten. Je krijgt dan ook de informatie over wanneer en waar de cursus is. Daarna vragen we je het cursusgeld over te maken. Daarmee bevestig je de deelname aan de cursus.

 

Meld je aan, we kijken uit naar je komst en breng je vrienden op de hoogte van deze cursus!

bottom of page